e
Banner

Etiketler: özcan salkaya



Tedarik zincirinde 7 yeni trend!



BMY Events tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Lojistik Yatırımları Konferansı, 27 Kasım’da BY Otell İstanbul’da yapıldı. Kamu ve özel sektör temsilcileri ile sanayi üreticilerini aynı platformda buluşturan konferansta, lojistik sektöründeki yatırımlar, yeni düzenlemeler ve projeler, 2023 hedefleri ve tedarik zinciri süreçlerindeki yeni trendler masaya yatırıldı.  
 




Lojistik sektörü Başbakan’dan beklentilerini açıkladı



Lojistik sektörü temsilcileri, 13 yıllık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde dev projelere imza atan Binali Yıldırım’ın Başbakan olmasını sektör için büyük fırsat olarak görüyor. Sektör temsilcileri “Ulaştırmacı” Başbakan Binali Yıldırım'ın bu dönemde de vereceği destekle lojistik sektöründeki büyüme hamlesinin devam ettirilmesini bekliyor. 




Doğu trenlerinin kilidini “kuzey demiryolu” açar


Yayın: 21-07-2017
Kategori: Demiryolu

Türkiye-İran koridorunda şu anda yılda 15.000 - 20.000 vagon taşıması gerçekleştirilebildiğini belirten DTD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Salkaya, iki ülke arasında demiryolu taşımalarının artırılması için; feribot büyütme çalışmalarına ciddi yatırımlar yapılsa da, Kuzey Van Gölü Demiryolu Projesi’nin uzun vadede en iyi seçenek olduğunu söylüyor.